انواع پرده زبرا و روش نگهداری آن

پرده زبرا به عنوان یکی از محبوب ترین پرده های مورد استفاده، دارای انواع مختلفی است. وجود لایه های افقی پارچه و توری و کارکردهای مختلف آن موجب شده است که در بسیاری از فضاها مورد استفاده قرار گیرد.

پرده ی زبرا قابل تنظیم برای ورودی نور و حریم خصوصی است و می تواند در طرح های مختلف و در ترکیب با سایر پرده ها استفاده شود.

انواع پرده زبرا در ادامه بیان شده است. با ما همراه باشید:

.

پرده زبرا - پرده شید - پرده دومکانیزم - پرده سیلوئت - پرده چاپی - پرده DK ورتیکال

.

پرده زبرا ساده:

پرده زبرا ساده، طرحی ساده داشته و می توان در اکثر فضاها مانند آشپزخانه، اتاق خواب پذیرایی و نشیمن استفاده شود. استفاده از پرده زبرای ساده در کنار یک دکوراسیون مینیمال یک گزینه بسیار مناسب برای افرادی است که از محیط های شلوغ بیزار هستند و به دنبال یک فضای ساده و آرامبخش هستند. همچنین می توان از پرده زبرای ساده در کنار مبلمان پترن دار استفاده کرد و یک هارمونی ایجاد کرد.

.

پرده زبرا ترکیبی:

پرده زبرای ترکیبی از ترکیب پارچه های ساده، طرح دار و حتی پلیسه در کنار هم، هستند که بیشتر در سالن های پذیرایی، بخش اتاق های اداری و همچنین اقامتگاه ها مانند هتل و مسافرخانه ها استفاده می شود. البته می توان از این نوع پرده در اتاق خواب و یا نشیمن نیز استفاده کرد. باید توجه کرد که جنس پارچه مورد استفاده در پرده زبرا ترکیبی، باید با دکوراسیون شما هماهنگی داشته باشد.

.

پرده زبرا طرح دار:

پرده زبرا طرح دار، همان طور که از اسم آن مشخص است، دارای طرح های مختلفی هستند که تنوع این طرح ها بسیار بالاست. استفاده از طرح و نقش های مختلف موجب شده است که شما انتخابی آزاد داشته باشید. طرح های ترنج، رومن، کلاسیک، گلدار، گل و مرغ، چوب، طرح های مخمل، طرح های راه راه و بسیاری دیگر از طرح ها در این دسته قرار می گیرند. فراموش نکنید که بهتر است پرده های طرح دار را در کنار مبلمان یا کاغذ دیواری ساده استفاده کنید. چرا که استفاده همزمان از پرده زبرا طرح دار در کنار مبلمان، دیوار و فرش های طرح دار یک محیط شلوغ و بهم ریخته را نشان می دهد.

.

پرده زبرا پلیسه:

شاید بیشترین دفعاتی که پلیسه به گوشتان خورده است، مربوط به طراحی لباس بوده است. پلیسه به نوعی تزیین پارچه اطلاق می شود که در طراحی های داخلی و لباس کاربرد دارد. پلیسه جلوه خاصی به پرده می دهد و فضا را به سمت سبک کلاسیک سوق می دهد. پرده پلیسه زبرا از مدل های جدید و پرطرفدار به شمار می رود که تم کلاسیک دارد. پرده زبرا پلیسه به نوعی پرده مدرن است که ظاهری کلاسیک داشته و می توان در انواع طرح دار، رنگی، زره دار یا طلا دوزی شده و انواع طرح های مختلف تهیه کرد.

.

پرده زبرا سیلوئت:

کلمه سیلوئت به معنای ضد نور است که پرده سیلوئت زبرا این خاصیت را نیز داراست. طراحی پرده به گونه ای است که دارای دو لایه برای نور روز و نور شب در آن تعبیه شده است. این بدان معناست که ساعت های مختلف شبانه روز با زاویه قرارگیری لایه های پرده زبرا سیلوئت قابل انطباق است. لایه طرح دار پرده برای شب و بخش مات آن برای ساعات روز طراحی شده است.

.

پرده زبرا کودک:

در پرده زبرا کودکان، سلیقه و مدل ها ی خاص رده سنی آنها اعمال شده است. طرح های شاد و لطیف بر روی این مدل پرده ها طراحی شده است و برای دکوراسیون اتاق کودکان بسیار مناسب هستند. کلیت این پرده ها با انواع دیگر تفاوتی نداشته و فقط طرح آنها کودکانه است. پرده زبرا کودک را می توان متناسب با سن کودکان و هماهنگ با دکوراسیون های مختلف تهیه کرد. ایجاد حس آرامش در محیط بازی و استراحت کودکان در کنار پرده های مناسب امری مهم تلقی می شود. یکی از مزیت های پرده زبرا برای اتاق کودکان، نگهداری ساده آن و همچنین قابلیت شستشوی پرده زبرا است که آن را به یک پرده محبوب تبدیل کرده است.

.

پرده زبرا آشپزخانه:

یکی از کاربردهای متداول برای پرده زبرا، پرده آشپزخانه است که می تواند دکوراسیون آشپزخانه شما را متحول کند. در انتخاب پرده آشپزخانه توجه داشته باشید که بین رنگ آنها و رنگ کابینت ها هماهنگی و هارمونی وجود داشته باشد. پرده های فانتزی می تواند نور را به داخل آشپزخانه هدایت کنید و همچنین با استفاده از پرده زبرا تنظیم نور برای شما راحت تر خواهد شد. نور طبیعی باعث می شود که روشنایی اشپزخانه طبیعی باشد و در هنگام پخت و سرو غذا از نور خورشید لذت ببرید. همچنین بر اساس ساختار پرده زبرا می توان حفظ حریم خصوصی را برای آشپزخانه نیز داشت و بر اساس نوع پارچه می توان در طول روز تاریکی کاملی برای خود ایجاد کرد.

.

شستشو و نگهداری از پرده زبرا

از دغدغه های رایج خرید پرده، نگهداری و شستشوی آنهاست و بسیاری از افراد نگران از فرم افتادن پرده ها بعد از شستن آنهاست. شیوه شستن پرده ها باید حداقل در هر فصل شسته شوند و گرد و غبارهای بر روی آن از بین بروند. پرده های زبرا بعد از لکه گیری و تمیز کردن به حالت اولیه خود باز میگردند. برای شستشوی پرده هر چند هفته یکبار می توان پرده را به صورت ایستاده قرار داده و یا بر روی پنجره با استفاده از شامپو فرش و یا بخارشو به راحتی آنها را تمیز کرد. همچنین برای شستشوی فصلی و چند ماه یکبار آنها باید ابتدا آنها را آویزان کرد و پایه های نگهدارنده پرده زبرا را جدا کنید. سپس پرده را بر روی یک مکان صاف قرار دهید و با شوینده و اسفنج آن را بشویید. توجه داشته باشید که شوینده های بدون آنزیم بهترین انتخاب برای شستشوی پرده های زبرا هستند که از کاهش کیفیت و بدرنگی پارچه زبرا جلوگیری می کنند. برای آبکشی از فشار کم استفاده کرده و برای خشک شدن آن را در یک مکان صاف آویزان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و توسعه توسط ایکس نوین
کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می‌ باشد.