پست بلاگ

فرق بین پرده شید و پرده زبرا در چیست؟

امروزه طراحان با استفاده از طرح‌های متنوع جهت چیدمان و دکوراسیون داخلی و گستردگی تنوع در طرح‌ها انتخاب را برای افراد آسان‌تر کرده‌اند و دست آن‌ها را برای انتخاب باز می‌گذارد. یکی از بخش‌های دکوراسیون منزل که این تنوع شامل حال آن هم شده است پرده می‌باشد. یکی از گسترده‌ترین تنوع‌ها در طراحی پرده‌ها به انواع مدل پرده کرکره‌ای اختصاص می‌یابد. یکی از انواع این پرده‌ها پرده شید و همینطور پرده زبرا می‌باشد.

پرده‌ها همگی با هدف حفظ حریم خصوصی و تنظیم نور محیط طراحی می‌شوند. انواع پرده شید و زبرا زینت بخش منازل و ساختمان‌های اداری هستند. تفاوت شید و زبرا در ظاهر خیلی به چشم نمی‌آید ولی این دو پرده محبوب ویژگی‌های متفاوتی دارند. قبل از خرید بهتر است اطلاعاتی در مورد تفاوت پرده شید و زبرا داشته باشید تا مناسب‌ترین پرده را خریداری کنید.

.

پرده زبرا چیست؟

یکی از محبوب‌ترین پرده‌ها در طراحی دکوراسیون داخلی پرده زبرا می‌باشد. پرده زبرا نوعی از پرده کرکره‌ای است که به آن‌ها دبل رول نیز می‌گویند. دولایه موازی از پارچه که به صورت موازی دوخته شده‌اند، طرح‌های زیبا و سایه روشن‌های چشم‌نوازی را ایجاد می‌کنند. ساختار پرده‌های زبرا از جنس تور و پارچه است و به صورت بافت‌هایی راه راه طراحی می‌شوند.

در پرده‌های زبرا شما می‌توانید با بالا و پایین کردن پرده نور دلخواه خود را از ده تا پنجاه درصد تنظیم کنید. علاوه بر این شما می‌توانید در صورت نیاز، پرده زبرای خود را کاملا جمع کرده و از نور کامل خورشید استفاده کنید.

.

ویژگی‌های پرده زبرا

  • قابلیت شستشو
  • نصب سریع و آسان
  • دوام و طول عمر بالا
  • تنوع بالای طرح‌های قابل اجرا
  • کارایی فوق‌العاده و نمای منحصربه فرد
  • مکان نصب به صورت برقی با ریموت کنترل
  • قابلیت رول شدن و تنظیم نور بدون جمع شدن پرده
  • قابلیت ایجاد هماهنگی بین پرده زبرا و محیط اطراف با انتخاب طرح و رنگ مناسب

.

روش‌های کنترل پرده زبرا

کنترل پرده‌های زبرا به دو صورت امکان پذیر می‌باشد. یکی از این روش‌ها روش دستی است که در آن با استفاده از زنجیر پرده می‌توانید نور محیط را تنظیم کنید. روش دیگر آن هم حالت موتوری با ریموت کنترل می‌باشد که در آن سیستم ریموت کنترل مجهز به یک موتور الکتریکی ظریف و بسیار کوچک است که با کمک آن شما می‌توانید حتی از فاصله دور نیز پرده زبرای خود را بالا و پایین کرده و محیط خانه و دکوراسیون منزل خود را سایه روشن کنید. تمام این کارها به صورت اتوماتیک صورت می‌گیرد. و می‌توانید بنا به نیاز و علاقه خود با استفاده از ریموت نور محیط را کم و زیاد کنید و از انواع حالت‌های پرده زبرا بهترین استفاده را داشته باشید.

.

چیست؟

پرده شید در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف فضایی مدرن را برای خانه شما به ارمغان می‌آورد. شید‌ها از انواع پرده کرکره‌ای محسوب می‌شوند و به صورت تک رنگ و طرح دار ارائه می‌شوند. این نوع پرده‌ها به دلیل تنوع رنگ و طرح و همچنین نصب و اجرای سریع، انتخاب مناسبی برای فضاهای اداری، رستوران‌ها، هتل‌ها و محیط‌هایی از این قبیل هستند.

اگر در بازار به دنبال این نوع از پرده‌ها باشید احتمالا با دو نوع ساده و طرح‌دار رو به رو خواهید شد که نوع طرح دار آن امروزه تنوع بالایی پیدا کرده است.

.

جنس پرده‌های شید:

پرده‌های شید از متریال‌های متنوعی مانند پنبه، کتان، پلی استر، بامبو و … ساخته می‌شوند که شفافیت‌های مختلفی نیز دارند. اگر ضخامت پرده شما کمتر و شفافیت آن نیز بیشتر باشد نور بیشتری وارد فضا می‌شود و به دنبال آن زیبایی بیشتری به دکوراسیون منزل شما می‌دهد. این نوع پرده‌ها می‌توانند هم به صورت دستی و هم با کمک ریموت کنترل و بالا و پایین شوند. شما می توانید پرده شید خود را به تنهایی و یا در ترکیب با سایر انواع پرده‌ها نصب کنید.

 

تفاوت پرده شید و زبرا

پرده شید و زبرا دو سبک جدید از پرده هستند که جایگزین پرده های سنتی و سبک قدیم شده‌اند. هر دو پرده قابلیت نصب در منزل و ساختمان‌های اداری را دارند و در زمان کوتاهی نصب می‌شوند. اصلی‌ترین تفاوت شید و زبرا در ایجاد سایه‌های نور می‌باشد. پرده شید قابلیت سایه روشن ندارد و برای عبور فقط باز و بسته می‌شوند.

تنظیم نور ورودی به فضا در پرده شید با بالا بردن پرده انجام می‌شود در حالی‌که پرده زبرا را می توان بدون جمع کردن کامل با حرکت زنجیر کناری به گونه‌ای تنظیم کرد که حداکثر نور روز به داخل بتابد. البته امکان بالا بردن کامل زبرا و جمع کردن پرده نیز همیشه وجود دارد.

یکی از مهم‌ترین تفاوت پرده شید و زبرا آن است که پرده شید قابلیت ایجاد سایه روشن ندارد و برای عبور نور فقط باید باز و بسته شوند. اما در مقابل پرده‌های زبرا این ویژگی را دارا می‌باشند. با وجود پرده زبرا شما می‌توانید نور محیط و خانه را متناسب با علاقه خود تنظیم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *